Železnički park

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je akciji „Za šumu u tvom kraju“ i tom prilikom je zajedno sa članom izvršnog odbora „DDOR osiguranja“ Goranom Ivanovićem simbolično započeo sadnju jedne od 50 sadnica drveća koje će obogatiti taj park.

Naime, akciju je pokrenulo „DDOR osiguranje“ sa ciljem ozelenjavanja urbanih sredina. Od maja do septembra ove godine odvajana su sredstva od svake ugovorene „DDOR“ eko-polise za sadnju stabala. Tako je sakupljeno oko 2,5 miliona dinara, a s obzirom na to da je plan da se posadi oko 500 stabala širom Srbije, biće donirana i sredstva iz budžeta te kompanije.

Prema rečima člana Izvršnog odbora „DDOR osiguranja“ Gorana Ivanovića, građani su imali mogućnost da glasaju za gradove u kojima će akcija biti realizovana, nominovano je oko 150 opština, a Grad Novi Sad je među prvih deset sa najviše dobijenih glasova.

Akcija „Za šumu u tvom kraju“ započeće svoj novi ciklus u 2023. godini i podrazumeva, pored završetka akcije započete u 2022. godini i odvajanje sredstava od svake ugovorene „DDOR“ eko-polise za sadnju stabala u narednoj godini.

Novi Sad, 20. decembar 2022. godine